Introducció del crèdit de síntesi

diumenge, 8 de juny del 2008

Aquest crèdit de síntesi es diu Conèixer Barcelona, consisteix en uns itineraris que duren quatre dies (Rambles – Façana Marítima, Eixample, Barri Gòtic i Montjuïc) i d'uns altres quatre que estarem al institut pulint tota l'informació. Durant aquests dies estem coneixent una mica més la nostra província, descobrim cases, esglésies, carrers... un munt de coses que mai no podríem haver conegut gràcies aquest crèdit de síntesi.

Visitarem les coses més importants de Barcelona, durant els itineraris, coneixent els edificis que formen part de l’història per al seu modernisme o simplement pel fet dels arquitectes que els han construït.
A més de coneixer una mica més els edificis també estudiarem els arquitectes i les seves obres, també sabrem apreciar el modernisme, el gòtic o el renaixement que ens crida per tots els llocs. I com no hauria de faltar aquest crédit ens dona el fet de saber més sobre la nostra provincia, i com no, el fet de divertir-nos anant pels carrers de Barcelona.
El primer dia farem l’eixample, visitarem les cases més importants d’aquest barri, el segon visitarem tots els carrers de les Rambles, el tercer dia veurem el barri gòtic de Barcelona, el quart pujarem a la muntanya de Montjuïc. I del dia 6 al 12 estarem a classe fen i ordenant el treball, i es clar, posant-lo al bloc, i finalment el dia 13 exposem el treball davant el tribunal.
Comencem!


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Falta polir l'ortografia i la redacció.